Kapsalon van der Endt

Dames en Heren Salon

Haarwerken

 UW KAPPER OOK GESPECIALISEERD IN HAARWERKEN

Met 32 jaar ervaring in het kappersvak zijn wij nu ook gespecialiseerd in haarwerken. Voor het oplossen van allerlei haarproblemen zoals haaruitval en dunner wordend haar, van  zowel mannen als vrouwen, bent u bij ons in goede handen.

Sommige mensen krijgen hier al met jonge leeftijd mee te maken door bijvoorbeeld alopecia, haaruitval  als gevolg van chemokuur, extreme haaruitval of door bijv. stress of  gewoonweg vanwege het ouder worden dunner haar krijgen zijn allemaal redenen waarom je een haarwerk of pruik zou kunnen overwegen.

 We hebben in onze salon een speciaal ingerichte ruimte met aparte ingang , zodat uw privacy optimaal gewaarborgd zal zijn. Er word  in alle rust met u gekeken naar de  wensen en mogelijkheden die het beste bij u passen. Of het nu gaat om haaraanvulling of een compleet haarwerk/pruik, wij kijken naar de gepaste oplossing.  Mocht het nodig zijn om bij u thuis of in het ziekenhuis langs te komen is dat geen probleem natuurlijk, we komen graag naar u toe.


WERKWIJZE:

Afspraak maken kunt u 7 dagen per week op ons telefoonnummer, of via watts app. We steven naar een afspraak binnen 5 dagen. S'avonds is het uiteraard ook mogelijk. De afspraak kan zowel in de aparte salon plaatsvinden maar kan ook bij u thuis, verzorgingstehuis of ziekenhuis.  We kijken geheel vrijblijvend naar u wensen en de mogelijkheden die er zijn,  Een intake gesprek is altijd volledig vrijblijvend  en kosteloos. Het is van belang dat u bij  de eerste afspraak in het bezit bent van een verwijzing van uw arts of specialist. Dit in verband met declaratie van uw haarwerk.


 KENNISMAKING:

Centraal staan hier kennismaking en de persoonlijke wensen van u. Hierbij kijk ik naar uw gezichtsvorm de kleur van uw haar en het model. Zo kunnen we een passend haarwerk uitzoeken waar u zich goed bij voelt. Mocht het nodig zijn kunnen we uitgekozen haarwerk nog in de salon aanpassen . Er zijn haarwerken van echt haar, en  van synthetisch materiaal mogelijk. Geheel waar u voorkeur ligt. We kunnen verschillende proefmodellen op zicht laten komen, waar u uit kunt kiezen.


CONFECTIE HAARWERKEN:

Wij hebben standaard haarwerken en maatwerken. Confectie haarwerken zijn meestal direct leverbaar. Het zal ongeveer 2 werkdagen duren voordat ik deze selectie voor u in huis zal hebben.

Maatwerk haarwerken hebben een levertijd van 10 tot 12 weken.

Mocht het zo zijn of u niet weet of u door de medische behandeling haar zal verliezen, kunt u altijd op voorhand een haarwerk komen uitkiezen  dat we vervolgens kosteloos 6 weken voor u zullen reserveren.


 

TWEEDE AFSPRAAK:

Bij de tweede afspraak komt u de proefmodellen passen.Na het kiezen van het juiste model, zullen we, mocht het nodig zijn knippen en stijlen totdat het volledig naar u wens is en u tevreden de deur uit gaat. Tijdens deze afspraak geven we u advies over het onderhoud van uw haarwerk en de hoofdhuid. 

Tevens kunt u altijd bij ons terecht voor het wassen en modelleren van uw haarwerk.

 

 

NAZORG EN GARANTIE:

Uiteraard kunt u ook voor nazorg bij Kapsalon van der Endt terecht.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als je je haarwerk niet bij ons hebt aangeschaft.

U heeft 6 maanden garantie op het haarwerk indien u zich aan de onderhoudsvoorschriften houdt.


KOSTEN & VERGOEDING:

Wij regelen de vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Met verwijzing van uw arts of specialist keert uw zorgverzekeraar een bedrag uit van € 436,- voor de aanschaf van een haarwerk. 

Tevens kunnen wij voor u nakijken voor welk bedrag u bent verzekerd en wat de vergoeding voor het haarwerk/pruik zal zijn. Kapsalon van der Endt is haarwerk leverancier en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij verzorgen uw declaratie graag voor u.

 

ERKEND HAARSPECIALIST: 

Kapsalon van der Endt  is een erkend haarspecialist en lid van Anko selectie haarwerken dit staat voor, vakmanschap en goede service. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC) te Den Haag.

 

ANKO  KLACHTENPROCEDURE EN ERKENNINGSREGELING:

Wij zijn aangesloten bij de ANKO,  sectie haarwerken, deze hanteert  voor al haar leden een ERKENNINGSREGELING.

Daardoor zijn we automatisch aangesloten bij de Geschillencommissie Consumentenzaken te Den Haag.

Dit geeft u duidelijkheid en zekerheid. Bent u niet tevreden en komen we er samen niet uit, dan kan u gebruik maken van onze klachtenprocedure.

 

Geschillencommissie voor Consumenten.

www.degeschillencommissie.nl

Tel: 070-3105310